Kosár
A kosár üres.

Vásárlás menete

A webáruház felépítése gyors tájékozódást biztosít a vásárlók számára.
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak, tartalmazzák a törvényben elõírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!
Az áruházban található termékek között a TERMÉKEK menüpont segítségével böngészhet. Lehetõsége van keresésre is a TERMÉKKERESÕ ablakban.


MEGRENDELÉS
Webshopunkban egyszerûen, 3 lépésben, regisztráció nélkül is leadhatja rendelését. Az Ön által kiválasztott termék a kosárba kerül, amit a KOSÁR TARTALMA ablak mutat. Kattintson a jobb oldalon található táska ikonra! A kosár tartalmát módosíthatja, illetve törölheti a tételeket. Ha a megrendelés mellett dönt, akkor adja meg az adatait, tekintse át a rendelést és kattintson a MEGRENDELÉS gombra, ezzel véglegesíti a rendelését.
Megrendelését minden esetben e-mailben igazoljuk vissza a szállítás várható idõpontjával együtt.
Amennyiben regisztrálni szeretne, a REGISZTRÁCIÓ menüpontra kattintva van erre lehetõsége. Itt a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat kell megadni. A regisztrálót az e-mail cím azonosítja, azaz minden e-mail címet csak egyszer lehet a rendszerbe regisztrálni. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár.
A BELÉPÉS ablak segítségével léphet be webáruházunkba. Itt adja meg regisztrált e-mail címét és jelszavát, majd nyomja meg a BELÉP gombot.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK
Cégünk a Magyar Posta, a GLS és a DPD futárszolgálattal szállíttatja a csomagokat, így nemcsak magyarországi, hanem külföldi rendeléseket is módunkban áll teljesíteni. A szállítási költség a vevõt terheli, ami mindössze bruttó 1260-1450,- Ft, Magyarország egész területére.

Várható szállítási határidõk:
Magyarországon belüli kiszállítási cím: 1-3 munkanap
Magyarországon kívüli kiszállítási cím: kérje ajánlatunkat elérhetõségeink bármelyikén

FIZETÉSI FELTÉTELEK
Elõre utalás: 
kérjük, hogy online megrendelés esetén megjegyzésként tüntesse fel! A megrendelés visszaigazolását követõen kiállítjuk a számlát, melynek másolatát e-mail-ben megküldjük a megrendelõnek. A számlán szereplõ összeg bankszámlánkra történõ megérkezését követõen haladéktalanul intézkedünk az áru kiszállításáról. A számlát a csomag tartalmazza, vagy postai úton juttatjuk el Önnek.
Utánvét:
fizetés az áru átvételekor, készpénzben, a futárnak.
Személyes átvétel:
telephelyünk elérhetõséget a kapcsolat menüpont alatt találja.GARANCIA
Cégünk a 2021. január 1-jétől életbe lépett 270/2020. (VI. 12.) számú kormány rendelet értelmében a 10.000 Ft alatti termékek esetén 6 hónap, 10.000 - 100.000 Ft közti termékekre 1 év garanciát vállal az általunk forgalmazott termékek rendeltetésszerű használat mellett fellépő esetleges meghibásodásaira.
Amennyiben az Ön által vásárolt termékeknél bármely garanciális probléma merül fel, bevizsgálás után igénye szerint kicseréljük vagy beszámítjuk az árát a következő vásárlásánál.
A bevizsgáláshoz kérjük, juttassa vissza hozzánk a hibás terméket. A meghibásodott termék visszaszállításáról Önnek kell gondoskodnia, amelynek visszatérítjük a költségét, amennyiben a reklamáció jogos volt. Amennyiben a bevizsgálás után a termék hibátlanul működik, vagy rajtunk kívülálló okok miatt hibásodik (pl.: saját nyomtató hibája, sérült, rosszul eltávolított lezáró..stb.), nem áll módunkban cserélni, illetve visszatéríteni a számlán szereplő végösszeget. A terméket a vevő saját postaköltségén küldjük vissza (utánvéttel).

A szerzõdéses ár a szerzõdés visszaigazolásában szereplõ, illetve a vásárlás elõtt visszaigazolt ár. Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk.

 
Cégünk az eredeti gyártókkal nem áll kapcsolatban, a felhasznált védjegyek és márkanevek az õket bejegyzõ cégek kizárólagos tulajdonai, felhasználásuk csak azonosításra szolgál.

ELÉRHETŐSÉG

B.M.Sales Bt.
Telephely: 9700 Szombathely, Szövő u. 100.
Levelezési cím: 9700 Szombathely, Bogáncs u. 12/A

Telefon/Fax: +36 70 312 2526

E-mail: sales@bm-sales.com
WEB: www.bm-sales.com