Kosár
A kosár üres.

Minőség

A B.M Sales Bt utángyártott tonerei 100%-ban tesztelt termékek, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek.

Cégünk számára fontos a minőség. Minden egyes kiszállítást tesztelés előz meg, ahol mindenre kiterjedő figyelemmel átvizsgáljuk a tonereket. Legutóbbi felmérés szerint a hibalehetőségünk 0,01% - ez magáért beszél. 

UTÁNGYÁRTOTT KAZETTÁK
Ezeket a márkaneves tonerkazetták tisztításával és az elhasznált alkatrészek cseréjével újítjuk fel, valamint töltjük fel toner porral. Az üres kazetták többször is felhasználhatók, így Ön is hozzájárulhat a környezet védelméhez. Ezen kívül az utángyártás helyben munkahelyeket teremt, ezzel is segítve a helyi gazdaságot. Ezek a kazetták kiváló minőségű nyomatokat kínálnak a márkaneves kazetták árának töredékéért.

Utángyártott:
 - megfizethető
 - kiváló minőségű nyomatok
 - környezetbarát
 - élénkíti a helyi gazdaságot

'KLÓN' KAZETTÁK
Ezeket a kazettákat nem márkaneves gyártók készítik. A klón kazetták kizárólag az árat és nem a minőséget célozzák meg. Olcsóbb anyagokat és műanyagokat használnak fel a gyártás során, így a nyomatok számos nyomtatási hibát produkálnak, mint például alacsony képsűrűség. Vannak olyan tanulmányok, amelyek szerint ezek a kazetták káros anyagokat, páldául kloroformot tartalmaznak. Ezen kívül a klón kazetták nem újrahasznosíthatók vagy újragyárthatók, így a szeméttelepeken végzik.
Ha az ár túl jó, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg klón kazettával van dolga.

TUDTA-E?
A legtöbb klón kazetta sérti a márkaneves gyártók szellemi tulajdonjogát. A jogi perek gyakoriak a klón iparban.
Mi olyan kazettákat készítünk, amelyek tiszteletben tartják a szellemi tulajdonjogokat.
Mondjon nemet a klónokra!


2015-ben cégünk elnyerte a Megbízható Cég Tanúsítványt. Ezen tanúsítványt csak olyan vállalkozások nyerhetik el, amelyek az ügyfelek és az üzleti partnerek véleménye alapján hiteles üzletpolitikát folytatnak. Olyan innovatív informatikai vizsgálaton alapul, amely teljes egészében a fogyasztók véleményére támaszkodik.
A tanúsítvány egyrészt az ügyfelekhez való becsületes hozzáállás, másrészt az etikus és tisztességes cégvezetés ékes bizonyítéka.

GARANCIA
Cégünk a 2021. január 1-jétől életbe lépett 270/2020. (VI. 12.) számú kormány rendelet értelmében a 10.000 Ft alatti termékek esetén 6 hónap, 10.000 - 100.000 Ft közti termékekre 1 év garanciát vállal az általunk forgalmazott termékek rendeltetésszerű használat mellett fellépő esetleges meghibásodásaira.
Amennyiben az Ön által vásárolt termékeknél bármely garanciális probléma merül fel, bevizsgálás után igénye szerint kicseréljük vagy beszámítjuk az árát a következő vásárlásánál.
A bevizsgáláshoz kérjük, juttassa vissza hozzánk a hibás terméket. A meghibásodott termék visszaszállításáról Önnek kell gondoskodnia, amelynek visszatérítjük a költségét, amennyiben a reklamáció jogos volt. Amennyiben a bevizsgálás után a termék hibátlanul működik, vagy rajtunk kívülálló okok miatt hibásodik (pl.: saját nyomtató hibája, sérült, rosszul eltávolított lezáró..stb.), nem áll módunkban cserélni, illetve visszatéríteni a számlán szereplő végösszeget. A terméket a vevő saját postaköltségén küldjük vissza (utánvéttel).

Cégünk az eredeti gyártókkal nem áll kapcsolatban, a felhasznált védjegyek és márkanevek az őket bejegyző cégek kizárólagos tulajdonai, felhasználásuk csak azonosításra szolgál.

ELÉRHETŐSÉG

B.M.Sales Bt.
Telephely: 9700 Szombathely, Szövő u. 100.
Levelezési cím: 9700 Szombathely, Bogáncs u. 12/A

Telefon/Fax: +36 70 312 2526

E-mail: sales@bm-sales.com
WEB: www.bm-sales.com