Kosár
A kosár üres.

Online rendelés

Az online vásárlás gyors és kényelmes, nem kell órákat ráfordítani egy-egy vásárlásra. Otthonról, munkahelyről kényelmesen megrendelhető és ugyanígy át is vehető a választott termék.

Lehetőséget biztosítunk az utánvételre is, így csak akkor kell pénzt kiadni, ha megkapta a megrendelt árut. A webáruház felépítése gyors tájékozódást biztosít a vásárlók számára. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak, tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

MEGRENDELÉS
Webshopunkban egyszerűen, regisztráció nélkül is leadhatja rendelését. Az Ön által kiválasztott termék a kosárba kerül, amit a KOSÁR TARTALMA ablak mutat. Kattintson a jobb oldalon található táska ikonra! A kosár tartalmát módosíthatja, illetve törölheti a tételeket. Ha a megrendelés mellett dönt, akkor adja meg az adatait, tekintse át a rendelést és kattintson a MEGRENDELÉS gombra, ezzel véglegesíti a rendelését. Megrendelését minden esetben e-mailben igazoljuk vissza.

Amennyiben regisztrálni szeretne, a REGISZTRÁCIÓ menüpontra kattintva van erre lehetősége. Itt a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat kell megadni. A regisztrálót az e-mail cím azonosítja, azaz minden e-mail címet csak egyszer lehet a rendszerbe regisztrálni. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár. A BEJELENTKEZÉS  ablak segítségével léphet be webáruházunkba. Itt adja meg regisztrált e-mail címét és jelszavát, majd nyomja meg a BEJELENTKEZÉS gombot.

A szerződéses ár a szerződés visszaigazolásában szereplő, illetve a vásárlás előtt visszaigazolt ár. Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk.

További kérdés, kérés esetén szívesen állunk rendelkezésére a fent megjelölt elérhetőségeken.

ELÉRHETŐSÉG

B.M.Sales Bt.
Telephely: 9700 Szombathely, Szövő u. 100.
Levelezési cím: 9700 Szombathely, Bogáncs u. 12/A

Telefon/Fax: +36 70 312 2526

E-mail: sales@bm-sales.com
WEB: www.bm-sales.com